Laatste nieuws:

* Stunnd bestaat niet meer...
Vier van de vijf bandleden van het oude stunnd (Kant, Kors, Peer Tuur) zijn nu met Guido onder nog onbekende naam aan de slag gegaan.
Jos heeft ook zijn plannen, wat die plannen precies inhouden weet ik nog niet.. Zodra ik het weet zal ik het hier neerzetten.
De 2 nummers van onze laatste demo zijn nu te downloaden..

-Peer

* Nieuwe demo bijna klaar!
Gisteren (11 april) hebben we de opnames van de twee nummers Fight the fighterplanes en Like a riot afgemixed, dat betekent dat onze nieuwe demo nu zo goed als klaar is! Het enige wat nu nog moet gebeuren is het ontwerpen van een hoesje wat door Peter Korsman gedaan zal worden.
Zodra dat gebeurd is zullen we hem zo snel mogelijk verspreiden..
- Peer

* Opname nieuwe demo 3 en 4 april

* Iedereen een gelukkig, maar bovenal, muzikaal 2004 gewenst!

* Gorinchemse Rockslag 2003/2004 - eindelijk!
Na 4 jaar samen spelen mag ik zeggen dat stunnd heel erg blij is met het allereerste kleine prijsje dat we gewonnen hebben. Door een uitermate gemotiveerd en goedspelend FOOD stonden we toch wel met de billen samengeknepen toen de uitslag bekend werd gemaakt. Door de winst is plaatsing in de finale zeker gesteld en is er 10 uur studiotijd verdiend.
Ik denk dat we 2003 op deze manier met een dikke glimlach kunnen afsluiten en vooruit kunnen kijken naar 2004, waarin de plannen voor de nieuwe demo-cd zo spoedig mogelijk uitgewerkt zullen gaan worden..
- Tuur