De Biografie

Stunnd - Ontstaan als viermansformatie op het Altena college - maakte in de begindagen muziek die vooral werd geïnspireerd door bands als Nirvana en Silverchair. Nadat de band de nodige podiumervaring had opgedaan op regionale podia, en dat goed beviel, wilden ze serieuzer aan de slag.
Mede hierdoor werd een 2e gitarist aan de band toegevoegd. Dit leidde ertoe dat stunnd zich op creatief gebied beter kon ontwikkelen de liedjes werden dynamischer en uitgebreider.
Ook op ritmisch vlak probeert de band zich langzaam aan te gaan onderscheiden.
Momenteel worden de bandleden sterk beinvloed door bands als At The Drive-in en The Mars Volta.
Omdat de smaak van de bandleden momenteel sterk aan het veranderen is, en dit terug komt in de nummers zijn er ideeën om zo snel mogelijk een nieuwe demo te gaan op nemen. De oude demo, die eind mei 2002 is opgenomen, en getiteld is “Last week on stunnd” is daarom niet helemaal representatief meer. Desondanks zijn de invloeden van Nirvana en Silverchair nog steeds terug te horen in de live shows.
Hoewel stunnd blijft veranderen kun je de muziek nog altijd het best omschrijven als melodieus en energiek en staat een live optreden garant voor veel zweetdruppels...